اول مشاوره بعد معامله+ ویدیو

اول مشاوره بعد معامله
مشاوره قبل از معامله

 

اول مشاوره بعد معامله – مشاوره قبل از معامله

شاید بپرسید چرا می گوییم اول مشاوره بعد معامله؟ به خصوص اگر قصد خرید و فروش ملک دارید یا می خواهید به عنوان مالک زمین یا ملک کلنگی ملک تان را به سازنده و سرمایه گذار بدهید تا در قالب قرارداد مشارکت در ساخت آنرا بکوبد و بسازد خیلی باید دقت کنید تا یک وقت زیر قراردادی را امضاء نکنید که تعهدآور باشد و بعد از آن بخواهید از وکیل دعای ملکی مشاوره بگیرید. مشاوره نباید پس از معامله باشد بلکه باید برعکس عمل کنید یعنی اول مشاوره بعد معامله.

اگر قصد خرید یا پیش خرید خانه یا آپارتمان هستید حتما دقت کافی داشته باشید که سازنده ساختمان و پروژه کیست؟و اینکه آیا سازنده مالک زمین و ملک کلنگی است یا خیر چون این قضیه نقش بسیار مهم و حیاتی در معامله و پیش خرید آپارتمان دارد که در ادامه به آن خواهیم پرداخت. چنانچه پیش فروشنده، سازنده ساختمان است و شما قصد پیش خرید از او را دارید توصیه مهمی که می کنم این است که حتما از او یک نسخه کپی قرارداد مشارکت در ساخت را دریافت کنید و پیش از انعقاد قرارداد پیش فروش آپارتمان مفاد قرارداد مشارکت را به دقت و یا وسواس بند به بند و خط به خط مطالعه کنید.

چرا باید قبل از پیش خرید آپارتمان قرارداد مشارکت در ساخت آن را مطالعه کنیم؟   

از آنجایی که در بسیاری از دعاوی ملکی و مشارکت در ساخت به عنوان وکیل سازنده یا پیش خریدار یا مالک زمین و ملک کلنگی بوده ام دلایل خیلی مهمی برای پاسخ وجود دارد و به همین دلیل تاکید می کنم که حتما قرارداد مشارکت در ساخت را به صورت موشکافانه مطالعه بکنید. از جمله دلایل مطالعه قرارداد مشارکت در ساخت قبل از پیش خرید آپارتمان عبارتست از اینکه:

-آیا واحد آپارتمانی موضوع قرارداد پیش فروش متعلق به سازنده یا پیش فروشنده است یا نه؟

-آیا مطابق تقسیم نامه عادی فی ما بین مالک و سازنده آیا این آپارتمان جز، سهم الشرکه پیش فروش شده است؟

-آیا سازنده یا مالک زمین حق پیش فروش آپارتمان را در قرارداد مشارکت در ساخت دارد یا نه؟

حتما بخوانید : وکیل دعاوی مشارکت در ساخت

گاهی اوقات ممکن است این اجازه در قرارداد وجود داشته باشد،اما به صورت محدود و طی مراحل پیشرفت پروژه اجازه فروش یا پیش فروش به سازنده یا مالک داده شده باشد.برای مثال در برخی از قراردادهای مشارکت در ساخت شرط می شود که پس از اخذ جواز و پروانه ساخت، سازنده حق پیش فروش تمام واحدهای سهم خود را دارد،یا صرفاحق پیش فروش یک واحد یا ۵۰درصد کل سهم الشرکه خود را دارد.گاهی اوقات نیز اجازه پیش فروش پس از پایان عملیات ساختمانی یا پس از اخذ پایان کار به سازنده داده می شود.

اگر فکر می کنید از عهده مطالعه و بررسی دقیق و حقوقی قرارداد مشارکت در ساخت برنمی آیید می توانید از سرویس دستیار حقوقی امور ملکی یا وکیل متخصص دعاوی ملکی استفاده کنید تا معامله امن و مطمئنی را انجام بدهید.چون مشاوره پپیش از معامله از اهمیت به سزایی برخوردار است و به همین علت است که می گوییم اول مشاوره بعد معامله تا مبادا پشیمان شوید یا خسارت و زیان ببینید.

 مشاوره قبل از معامله جلوی خیلی از مشکلات را میگیرد

مشاوره قبل از معامله

با انجام مشاوره حقوقی دقیق و فنی یا مشاوره قبل از معامله ریسک و خطرات احتمالی انجام یک معامله فاسد و مشکل دار به شدت کاهش پیدا می کند و این می تواند ضامن امنیت معامله ملکی شما را در خرید و فروش خانه و آپارتمان یا زمین به طور چشمگیری افزایش بدهد.اگر مالک در قرارداد مشارکت در ساخت اجاره پیش فروش به سازنده نداده باشد سرنوشت قرارداد پپیش خرید آپارتمان چه می شود؟قطعا سرنوشت چنین قراردادی در هاله ای از تاریکی خواهد بود.چون مادامی که مالک متوجه انعقاد این قرارداد شده باشد پیش خریدار ممکن است با فشارهایی از سمت سازنده در دادگاه اقامه دعواکند.در مقابل نیز اگر مالک متوجه وقوع چنین معامله ای بشود می توتند هم نسبت به فسخ یکطرفه قرارداد مشارکت در ساخت و هم ابطال قرارداد پیش فروش اقدام قانونی بکند.

موضوع جالبی که در خیلی از قرارداد های ملکی مانند مبایعه نامه و قولنامه های خرید و فروش خانه و آپارتمان دیده می شود و همچنین در پرونده های دعاوی ملکی موکلینم با آن روبرو می شوم وجود جمله ای است با این مضمون :”خداوند به طرفین خیر و برکت بدهد”

قطعا و بدون شک این دعای خیر بسیار به جا و دعای خوبی است اما زمانی این دعا در سرنوشت معامله و قرارداد ملکی شما اثر دارد ه پیش از انجام معامله مشاورهحقوقی کافی را چه به صورت حضوری یا مشاوره حقوقی آنلاین دریافت کرده باشید و هرآنچه که در انجام معامله لازم بوده را پیش بینی کرده باشید و با چشم باز و دید و نگاه حقوقی و منطقی در جلسه مذاکره قراردادی بنشینید و پای قرارداد را امضاء کنید.

اگر برای انجام معامله فقط ملاک شما قیمت خانه و آپارتمان باشد یا صرفا به قسطی بودن یا طولانی بودن مراحل پرداخت ثمن معامله توجه کنید و به عبارتی شرایط  به ظاهر مناسب آن را مد نظر قرار داده باشید ،ممکن است با مشکلات حقوقی مواجه شوید،چون چنین دیدگاهی هیچوقت برای خرید یا پیش خرید آپارتمان کافی نیست.

حتما بخوانید : لیست مصالح در قرارداد مشارکت در ساخت اهمیت و چگونگی تنظیم آن+فیلم آموزشی

 

اول-مشاوره-بعد-معامله

امروزه بسیاری از کسانی که پای چنین قراردادهایی را امضاء کرده اند،اکنون سال هاست پله های دادگستری و دادگاه های حقوقی وکیفری را بالا وپایین می روند ولی به نتایج دلخواه خود نرسیده اند.

متاسفانه دراکثر قریب به اتفاق پرونده های حقوقی و دعاوی ملکی امکان رسیدن به نتیجه دلخواه وجود ندارد.بنابراین لازم است موضوع انجام مشاوره پیش از معامله با وکلای متخصص امور ملکی را مورد توجه قرار بدهید و مشورت مناسب یا مشاوره قبل از معامله را اخذ کنید و با دانش و اطلاعات صحیح و درست طرف معامله خرید یا فروش یا پیش خرید ملک و آپارتمان قراربگیرید.

البته اگر تجربه و اطلاعات حقوقی کافی در حوزه انجام معاملات ملکی ندارید اصلا نگران نباشید چون خوشبختانه وب سایت وکیل رسمی همه پیش بینی های لازم و موارد مورد نیاز شما را انجام داده و شما می توانید از خدمات متنوع این سایت بهره مند شوید و می توانید با درخواست سرویس دستیار حقوقی امور ملکی یک وکیل متخصص معاملات و دعاوی و قراردادهای ملکی را همراه و کنار خود در جلسات خرید و فروش ملک داشته باشید تا او به جای شما اسناد و مدارک ملک را چک کند و سلامت معامله شما را پیش بینی کند.

اول مشاوره بعد معامله خودت رو بیمه کن

پول و هزینه ای که بابت انجام مشاوره حقوقی امور ملکی می پردازید نوعی بیمه است که سلامت معامله ملکی شما را چه در زمان خرید و چه در زمان فروش تضمین و پشتیبانی حقوقی می کند و الا ممکن است با انواع و اقسام مشکلات جدی حقوقی و کیفری مواجه شوید که حتی پرداخت میلیون ها تومان حق الوکاله به وکلای دادگستری نمی توانید انتظار موفقیت در دعوا را داشته باشید.

وقتی در یک دعوای ملکی با شکست مواجه شوید و طرف مقابل بتواند قرارداد خرید ملک یا قولنامه شما را فسخ کند شما صرفا پولی را دریافت می کنید که در زمان ضمن قرارداد به پیش فروشنده پرداخته اید و چه بسا ممکن است تورم و افزایش قیمت ملک باعث شود ارزش ثمن پرداختی شما به شدت تنزل پیدا کند و این یعنی ضرر این یعنی ورشکستگی و بی خانمانی که متاسفانه بسیاری از خریداران ملک با آن مواجه شده اند.

یعنی پول و سرمایه ای که حاصل سی سال تلاش بوده را به یکباره و در یک چشم به هم زدن و به واسطه درج یک شرط فسخ ساده از دست بدهید بنابراین لازم است هیچ گاه در معاملات ملکی تجربه بد و شکست دیگران را تجربه نکنید.پس اول مشاوره بعد معامله.


اگر سوال یا مشکل حقوقی درباره موضوع این مقاله دارید پایین همین صفحه کامنت بزارید

مشاور حقوقی ملک

محمدرضا فولادی هستم ، وکیل و متخصص دعاوی ملکی و قراردادها

با انجام مشاوره تخصصی قبل از هر معامله، قرارداد و معاملات ملکی خود را بیمه کنید

 

 

اشتراک گذاری این مطلب

2 دیدگاه دربارهٔ «اول مشاوره بعد معامله+ ویدیو»

  1. سلام . جناب استاد فولادی من شیراز مزاحم میشم میخواستم سوال کنم وکیل درجه یک در رابطه با مشکلاتی که در رابطه با پیش خرید آپارتمان از سازنده که در حال حاضر فراری هست و ملک را به چند نفر فروخته در شیراز میشناسید . لطفا تلفن و نام ایشان لطف بفرمایید . به نهایت سپاسگزارم .

    پاسخ
    • سلام و دزود
      از طریق منوی خدمات حقوقی گزینه درخواست وکیل را تکمیل کنید تا وکیل معرفی شود.

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید