دعوای خسارت تاخیر تادیه یا دیرکرد

خسارت تاخیر تادیه یا دیرکرد

درباره دعاوی خسارت تاخیر تادیه یا دیرکرد  چه میدانید ؟

دعاوی خسارت تاخیر تادیه یا دیرکرد یکی از دعاوی مرسوم در دعاوی و اختلافات ملکی است. هنگامی که اقدام به خرید ملک می کنید معمولاً فروشنده باید در یک بازه زمانی اقداماتی را در مقابل خریدار انجام بدهد. برای مثال ممکن است در قولنامه یا مبایعه نامه شرط بشود که فروشنده متعهد شده است که در تاریخ فلان در محضر یا دفترخانه حاضر شود و اگر حاضر نشود باید روزانه مبلغی را به عنوان خسارت به خریدار بپردازد. در این وضعیت خریدار می تواند در دادگاه علیه فروشنده دعوای الزام به به پرداخت خسارت دیر کرد را مطرح بکند.

حتما بخوانید : خسارت تاخیر تادیه چیست

در مقابل نیز فروشنده می تواند علیه خریداری اقامه دعوا کند. برای مثال اگر خریدار در برنامه زمانبندی شده در قولنامه مبلغ یا ثمن معامله را نپردازد فروشند می تواند طبق قرارداد اقدام به مطالبه خسارت دیر کرد از خریدار نماید. نکته مهمی که در خصوص خسارت دیرکرد روزانه باید مورد توجه قرار بدهید این است که هر مبلغ و عددی را که در قولنامه نعیین نمودید همان را باید بپردازید چه یک ریال چه چندین میلیون تومان.

خسارت تاخیر تادیه یا دیرکرد و توجه به مبلغ آن

در بسیاری از قراردادها بدون توجه به ارزش معامله مبلغی به عنوان خسارت دیرکرد روزانه تعیین می شود که اصلا تناسبی با تعهدات طرفین ندارد. من به عنوان وکیل متخصص قراردادهای ملکی توصیه می کنم که زمان امضای قولنامه به میزان خسارت دیرکرد توجه ویژه ای کنید و الا چنانچه با دعوا از سمت طرف مقابل مواجه شوید ناگزیر هستید که این خسارت را بپردازید.

حتما بخوانید : شیوه تعیین خسارت در قراردادهای ملکی

چنانچه در زمینه مشکلات قراردادی نیاز به وکیل داشتید می توانید فرمی که در پایین این صفحه وجود دارد را تکمیل کنید و سپس آنرا ارسال نمایید تا همکاران ما در اسرع وقت با شما تماس حاصل نمایند.



  • فایل ها را به اینجا بکشید


اشتراک گذاری این مطلب