خرید آپارتمان های اجاره ای و ۶ نکته طلایی درباره

خرید آپارتمان های اجاره ای و ۶ نکته طلایی در باره آن

خرید آپارتمان های اجاره ای
خرید آپارتمان های اجاره ای

 

خرید آپارتمان های اجاره ای

مقدمه

گاهی اوقات وقتی قصد خرید خانه ­ای را دارید، فروشنده می­گوید در این آپارتمان مستاجری ساکن است و فلان تاریخ قرارداد اجاره ­اش تمام می­شود و شما هم بستگی به شرایط خود ممکن است قبول کنید که آپارتمان را با همان وضعیت بخرید.

درباره خرید آپارتمان­ های اجاره­ ای نکاتی وجود دارد که باید به آن توجه کنید تا پس از انجام معامله درگیر مشکلات قانونی مانند تخلیه ملک نشوید. هرگاه قصد خرید آپارتمان های اجاره­ ای را دارید که هم اکنون یعنی در زمان معامله در اختیار مستاجر است و با مالک قبلی (فروشنده) قرارداد اجاره امضاء کرده است باید به ۶ نکته طلایی درباره خرید آپارتمان های اجاره ای توجه داشته باشید که به قرار زیر می­باشند:

حتما بخوانید : شیوه تخلیه ملک استیجاری پس از پایان مدت اجاره

۶ نکته طلایی درباره خرید آپارتمان های اجاره ای

۱- تکلیف تخلیه ملک یا عدم تخلیه آن در مبایعه­ نامه مشخص شود و بهتر است با مستاجر مذاکره و هماهنگی لازم انجام شود.

۲- خریدار به عنوان مالک جدید، جایگزین و قائم مقام موجر (فروشنده) قبلی و پایبند به رابطه استیجاری قبلی خواهد بود. یعنی نمی­توانید به صرف خریدن آپارتمان از مستاجر بخواهید قبل از پایان مدت اجاره ملک را تخلیه کند مگر با رضایت خودش.

۳- مفاد اجاره نامه سابق بین فروشنده و مستاجر را به دقت مطالعه کنید و به میزان مبلغ قرض ­الحسنه و اجاره بهاء و سایر توافقات آنها توجه کنید و همچنین پشت اجاره نامه و توافقات بعدی و مفاد تمدیدهای سال­های بعدی را ملاحظه کنید تا بار مالی احتمالی نداشته باشد.

۴- در مبایعه­ نامه تکلیف پرداخت قرض ­الحسنه مستاجر روشن شود. معمولاً این مبلغ بر عهده خریدار جدید گذاشته می­شود و به همان میزان از مبلغ آپارتمان کسر می­شود.

حتما بخوانید : اجرت المثل و اجرت المسمی در قرارداد اجاره به چه معنا هستند؟

۵- تکلیف اجاره بهاء از زمان تنظیم مبایعه­نامه تا زمان تنظیم سند رسمی انتقال ملک در دفترخانه و اینکه متعلق به فروشنده است یا خریدار (موجر جدید) به صراحت مشخص شود.

۶- در پشت (ظهر) اجاره ناه قبلی به فروش آپارتمان و انتقال آن به خریدار اشاره بشود تا مستاجر نیز آگاه به این نقل و انتقال باشد و بداند که منبعد باید اجور ماهانه را به مالک جدید بپردازد و هر سه نفر و دو شاهد زیر این صورتجلسه که در پشت اجاره نامه نوشته می­شود را امضاء و اثر انگشت نمایند.


اگر سوال یا مشکل حقوقی درباره موضوع این مقاله دارید پایین همین صفحه کامنت بزارید

مشاور حقوقی ملک

محمدرضا فولادی هستم ، وکیل و متخصص دعاوی ملکی و قراردادها

با انجام مشاوره تخصصی قبل از هر معامله، قرارداد و معاملات ملکی خود را بیمه کنید

 


 

اشتراک گذاری این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید